Україна і Туреччина підписали протокол за трьома енергопроектами

Четвер, 16 лютого 2012, 11:33

У середу, в рамках візиту турецької делегації до України, був підписаний протокол, що регулює механізм двостороннього співробітництва в рамках реалізації спільних енергетичних проектів.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Держагенства з інвестицій та управління національними проектами.

З української сторони документ був підписаний головою двосторонньої українсько-турецької робочої групи з питань співробітництва в енергетичній сфері, керівником Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславом Каськівим.

"Сьогодні ми здійснюємо практичну роботу щодо спільної реалізації трьох проектів в енергопостачанні, які передбачають збільшення енергетичної незалежності України. Ці ініціативи є частиною національних проектів України", - прокоментував подію Каськів.

Реклама:

"Уже зараз почала роботу двостороння технічна група, яку з української сторони представляють Держінвестпроект, Міненерго, НАК "Нафтогаз України" і ДК "Укртрансгаз". Динаміка співробітництва дозволяє нам розраховувати на швидкі і конкретні результати", - підкреслив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!