Тігіпко наочно пояснив, що буде з Україною в 2012 році

Понеділок, 23 січня 2012, 12:50

Віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook відеоролик, в якому схематично показується, яких показників планується досягти в 2012 році.

Так, на відео особливо акцентується, що за цей рік оклади посадових осіб, працівників 1-го розряду зростуть з 773 гривень на перше січня до 839 гривень до 1 грудня 2012, причому збільшення пройде в 6 етапів.

Те ж саме чекає працівників 10-го тарифного розряду, оклади яких зростуть з 1407 до 1527 гривень на рік.

Пенсіонерам Тігіпко обіцяє збільшення середньомісячної пенсій з 1230 гривень зараз до 1315 гривень наприкінці року.

Реклама:

А інвалідам-чернобильцам обіцяється збільшення середньої пенсії на 127% - з 1815 гривень в 2011 році до 4129 гривень в цьому році.

Наприкінці ролика Тігіпко обіцяє, що протягом всього 2012 року всі соціальні виплати будуть тільки рости.

Водночас, така ініціативність віце-прем'єра не особливо знайшла відгук у читачів його сторінки в соціальній мережі, пише газета "Дело".

"Цікаво, коли наші політики перестануть пишатися підвищенням зарплат на 100 гривень протягом року?", - написав у коментарях до відео користувач під ніком Kirill Yakovlev.

"Все це добре, але може мати негативні наслідки. Краще б кожен міг заробити собі на життя, а не чекати пільг і виплат від держави. Це погано коли багато пільг. У соціалістичних країнах менше пільг, ніж у бідній і багатій Україні одночасно", - вважає Volodymyr Osaulenko.

Як відомо, останнім часом українські політики все частіше використовують свої акаунти в соціальних мережах для спілкування з народом.

Так, нещодавно прес-конференція прем'єр-міністра Миколи Азарова транслювалася в прямому ефірі безпосередньо на його сторінку в Facebook.

Щоправда, Азаров так і не відповів на найбільш болючі питання, задані йому інтернет-користувачами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!