"Кавомашини" небезпечні для людей - Держгірпромнагляд

Середа, 21 грудня 2011, 20:50

Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки не видавала дозволи суб`єктам господарювання, які експлуатують автомобільні "кіоски" для приготування кави.

Про це заявили у прес-службі Держгірпромнагляду, передає ТСН.

"Мобільні станції еспресо – пересувні автокав`ярні, що розташовують поблизу станцій метрополітену, на ринках та в інших місцях масового скупчення людей, використовують балони зі зрідженим газом, які становлять потенційну небезпеку для обслуговуючого персоналу, відвідувачів та інших громадян", - йдеться у повідомленні.

У зв`язку з цим, територіальні органи Держгірпромнагляду протягом грудня-січня перевірять дотримання вимог нормативних актів з охорони праці суб`єктами господарювання, що експлуатують автокав`ярні.

Реклама:

"Власники мобільних станцій еспресо, які використовують імпортне обладнання, відповідно до чинного українського законодавства, повинні мати на нього висновки експертизи та дозвіл Держгірпромнагляду на експлуатацію установки з пропан-бутаном, а персонал – пройти навчання з охорони праці", - заявили в Держгірпромнагляду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: