Уряд ліквідував і реорганізував низку держінспекцій

Середа, 21 грудня 2011, 19:18

Кабмін постановив створити територiальнi органи Державної iнспекцiї сiльського господарства.

Про це сказано у відповідній постанові №1300 вiд 12 грудня, передає "Інтерфакс-Україна".

Згiдно з документом, Державна хлiбна iнспекцiя АРК, обласнi державнi хлiбнi iнспекцiї, а також установи Української державної насiннєвої iнспекцiї реорганiзуються шляхом приєднання до територiальних органiв Держiнспекцiї сiльського господарства.

Крiм цього, створенi територiальнi органи вiзьмуть повноваження територiальних органiв Державного комiтету iз земельних ресурсiв щодо здiйснення державного контролю за використанням та охороною земель.

Реклама:

Крім того, Кабмiн наказав Радi мiнiстрiв АРК, обласним, Київськiй та Севастопольськiй мiським держадмiнiстрацiям з 1 сiчня 2012 року вжити заходiв iз лiквiдацiї Республiканської держiнспекцiї закупiвель та якостi сiльгосппродукцiї, Держiнспекцiї з нагляду за технiчним станом машин i устаткування при Радi мiнiстрiв АРК.

Також ліквідують і iнспекцiю державного технiчного нагляду, iнспекцiю якостi та формування ресурсiв сiльськогосподарської продукцiї обласних, Київської та Севастопольської мiських держадмiнiстрацiй та передадуть закрiплені за ними майна територiальним органам Держiнспекцiї сiльського господарства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!