Ахметов змінить наглядову раду "Київенерго"

Середа, 21 грудня 2011, 16:30

На позачергових зборах акціонерів ПАТ "Київенерго" 23 січня 2012 розглянуть питання про зміну наглядової ради і ревізійної комісії товариства.

Про це йдеться у повідомленні компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Акціонери також планують внести зміни та доповнення до статуту товариства та розглянути питання про забезпечення виконання зобов'язань покупця пакету акцій "Київенерго", які передбачені договором купівлі-продажу акцій, укладеного з Фондом держмайна.

Реєстрація учасників зборів відбудеться з 8:45 до 09:30 в актовій залі адміністративного будинку ТЕЦ-6 "Київенерго".

Реклама:

Збори заплановано розпочати о 09:45.

Нагадаємо, у наглядову раду "Київенерго" входять три представники НАК "Енергетична компанія Україна": Петро Омеляновський (президент НАК), Олександр Позняков (перший віце-президент НАК) та Олена Салоїд (головний бухгалтер НАК), а також три представники "ДТЕК": Олексій Захарчук (заступник директора з правового забезпечення "ДТЕК"), Ігор Маслов (заступник директора з генерації та продажу електроенергії "ДТЕК") і Олексій Калайда (менеджер департаменту електромереж дирекції з генерації та продажу електроенергії "ДТЕК").

"ДТЕК" переміг у конкурсі з продажу 25% акцій столичної енергокомпанії "Київенерго", запропонувавши за пакет 450,5 млн гривень.

"Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі.

"ДТЕК" володіє 71,89% акцій "Київенерго", а НАК "Енергетична компанія України" належить 25% +1 акція компанії.

"ДТЕК" створений в 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" ("СКМ", Донецьк) Ріната Ахметова.

Холдингу делеговані функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!