Уряд "відкрив" митниці у Миколаївському і Херсонському рiчкових портах

П'ятниця, 2 грудня 2011, 20:23

Кабiнет мiнiстрiв розширив перелiк пунктiв митного пропуску, які здiйснюють пропуск товарiв продовольчої та тваринницької групи, i внiс до нього Миколаївський та Херсонський рiчковi порти.

Цi змiни закрiплені у розпорядженнi Кабмiну №1207-р вiд 30 листопада, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Таким чином, через Миколаївський i Херсонський рiчковi порти здiйснюватиметься ввезення на митну територiю Україну, вивезення за її межi та перемiщення транзитом таких товарiв: живих тварин i продуктiв тваринного походження; продуктiв рослинного походження; жирiв i масел тваринного або рослинного походження, продуктiв їх розщеплення; готових харчових жирiв; воску тваринного або рослинного походження; готових харчових продуктiв; алкогольних i безалкогольних напоїв i оцту; тютюну та його замiнникiв.

Водночас заборонено ввозити та вивозити через зазначенi порти свiже, охолоджене або морожене м'ясо та субпродукти великої рогатої худоби, свинини, баранини, козлятини, конини, м'ясо мулiв та ослiв. Заборона також поширюється на свiже, охолоджене або морожене м'ясо i субпродукти свiйської птицi: курей, цесарок, гусей i качок, а також зайчатину i кролятину та живу рибу.

Реклама:

Заборона поширюється на ввезення та вивезення ковбас i аналогiчних виробiв iз м'яса, м'ясних субпродуктiв або кровi; готових харчових продуктiв, виготовлених на основi цих виробiв.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!