На резервацію чиновників витратили майже 60 мільйонів

Середа, 14 грудня 2011, 15:44

У 2011 році на ремонт державних об'єктів в елітному районі Конча-Заспа під Києвом, де живуть багато представників політичної еліти України, з бюджету виділено майже 60 млн грн.

Фінансування було спрямоване на капітальний ремонт харчоблоку і фізіотерапевтичного відділення санаторію "Конча-Заспа", а також реконструкцію будинку № 21 будинку і котельні бази відпочинку "Конча-Заспа", повідомляє портал "Дело" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Ще близько 4 млн грн. цього року влада витратила на очищення озера Конча в районі Конча-Заспи.

Таким чином, загальна сума витрат з держбюджету на будівельно-ремонтні роботи в елітному селищі склала приблизно 58 млн грн.

Реклама:

Для порівняння, реконструкція приймального відділення і спеціалізованих відділень Олександрівської клінічної лікарні Києва, благоустрій і протизсувні роботи на території медзакладу коштували бюджетові цього року 46 млн грн.

Будівництво обласної дитячої лікарні в Черкасах - 28 млн грн., розробка проектно-кошторисної документації й інженерної підготовки будівельного майданчика на території Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" у Києві – також 28 млн грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!