Азаров перевірить закупівлі ванн для міліції

П'ятниця, 11 листопада 2011, 11:38

Прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяє перевірити інформацію про закупівлю Міністерством внутрішніх справ джакузі і масажних ванн.

Про це прем'єр сказав на брифінгу у п'ятницю, відповідаючи на питання журналістів про те, яких заходів уряд планує вжити у зв'язку з інформацією про закупівлю МВС масажних ванн і джакузі, повідомляє агентство УНІАН.

"Я не думаю, що комусь захотілося вилетіти з роботи, я не думаю, що це так. Якщо це так, то це буде дуже хорошим мотивом замінити цього керівника, який ухвалив таке рішення", - сказав Азаров.

За словами прем'єра, він перевірить інформацію про закупівлю ванн і джакузі.

Реклама:

"Якщо воно є, якщо це відповідає дійсності. На превеликий жаль, багато інформації потрібно ділити на десять, а то й на сто. Але я вдячний за будь-яку інформацію, яка дозволяє ухвалити рішення. Ми з цією ситуацією розберемося", - запевнив глава уряду.

Водночас, він підкреслив, що за півтора року роботи нинішнього Кабінету міністрів жоден державний орган не придбав дорогого автомобіля, незважаючи на інформацію про таке, що періодично з'являється.

"Є жорстка політика, казначейство не пропускає жодних витрат. Так, хтось щось хоче придбати. Десь там намагаються це зробити", - зазначив Азаров.

Як повідомлялося, МВС уклало угоди на придбання медичного устаткування на загальну суму 2,63 млн грн., зокрема, це підводні душі-масажі по 100 тис. грн., перлові ванни по 50 тис. грн., ванна для підводного душу-масажу з гідромасажною системою за 170 тис. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!