Уряд затвердив план розпродажу землі

Вівторок, 1 листопада 2011, 15:01

Кабiнет мiнiстрiв затвердив план заходiв щодо проведення земельної реформи та створення прозорого ринку земель сiльськогосподарського призначення.

Розпорядженням уряду №1072-р вiд 26 жовтня 2011 року визначено термiни розробки низки законопроектiв, проектiв постанов Кабмiну тощо, передає "Інтерфакс-Україна".

Згiдно з документом, зокрема, законопроекти "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв щодо спрощення процедури встановлення меж населених пунктiв" має бути розроблений i поданий на розгляд Кабмiну в жовтнi-листопадi 2011 року.

"Про затвердження загальнодержавної цiльової програми розвитку земельних вiдносин в Українi на перiод до 2020 року" - в лютому 2012 року.

Реклама:

"Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України про скасування безоплатної приватизацiї земельних дiлянок" - у сiчнi 2012 року.

Крiм того, необхiдно розробити проекти постанов уряду "Про затвердження документiв, що регулюють питання ведення державного земельного кадастру", "Про схвалення Концепцiї загальнодержавної програми використання та охорони земель", "Про внесення змiн до Методики нормативної грошової оцiнки земель сiльгосппризначення та населених пунктiв".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!