До Януковича та Медведєва приїхали Ахметов, Фірташ та Пінчук

Вівторок, 18 жовтня 2011, 13:54

У Донецьку за участю президентів України і Росії Віктора Януковича і Дмитра Медведєва почав роботу другий українсько-російський міжрегіональний економічний форум на тему: "Науково-технічна співпраця регіонів і міжрегіональна виробнича кооперація".

У роботі форуму беруть участь члени урядів обох країн, зокрема, міністри закордонних справ України Костянтин Грищенко, Росії - Сергій Лавров, віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков, керівники міністерств фінансів аграрної політики, освіти і науки, передає УНІАН.

Крім того, у форумі беруть участь керівники НАК "Нафтогаз України" Євгеній Бакулін і "Газпрому" Олексій Міллер, а також міністр енергетики і вугільної промисловості України Юрій Бойко.

Також у форумі беруть участь бізнесмени Ринат Ахметов, Дмитро Фірташ і Віктор Пінчук.

Реклама:

За підсумками форуму планують підписати:

- міжурядову угоду про порядок перетину російсько-українського державного кордону жителями прикордонних регіонів України і Росії;

- міжурядову угору про співпрацю і взаємодію у сфері розвитку пунктів пропуску через російсько-український держкордон;

- а також протокол між Держмитслужбою України і Федеральною митною службою РФ про взаємне визнання окремих результатів митного контролю товарів і транспортних засобів у здійсненні митних операцій при перетині держкордону.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!