Бахматюк заводить своїх людей у "ВіЕйБі банк"

Понеділок, 17 жовтня 2011, 12:21

Власник "Авангард" і Ukrlandfarming, а також банку "Фінансова ініціатива" Олег Бахматюк, який володіє опціоном на покупку мажоритарної частки у "ВіЕйБі банку", зміцнює топ-менеджмент фінустанови своїми людьми.

Так, першим заступником голови правління "ВіЕйБі банку" призначена Анжеліка Головко, яка до цього була членом правління банку "Фінансова ініціатива".

Про це ВіЕйБі повідомив в офіційній пресі, передає "Дело".

Нагадаємо, з 2011 року на аналогічній посаді першого заступника голови правління "ВіЕйБі банку" працює Денис Мальцев, екс-глава наглядової ради банку "Фінансова Ініціатива".

Реклама:

Відзначимо, 12 жовтня Бахматюк розповсюдив заяву, в якій визнав, що володіє опціоном на покупку мажоритарної частки у "ВіЕйБі банку".

Крім того, він також заявив, що після закриття угоди змінить главу правління банку Петра Барона, зятя колишнього мажоритарія "ВіЕйБі банку" Сергія Максимова.

Цілком можливо, що наступником Барона на посаді голови правління "ВіЕйБі банку" стане один із двох перших заступників голови правління - Денис Мальцев або Анжеліка Головко.

Нагадаємо, на початку жовтня "ВіЕйБі банк" заявив, що подав до суду на колишнього главу наглядової ради банку Максимова за розкрадання кредитних коштів у сумі 1 мільярд гривень.

До кризи Максимов був мажоритарним акціонером банку, зараз йому належить близько 15,4% акцій фіну станови.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!