"Синьогора" відмовилась показати, які труби латає для Януковича

Понеділок, 22 серпня 2011, 16:58

Державна організація "Резиденція Синьогора" відмовилась надати дефектні акти та акти обстеження, які б підтвердили необхідність робіт на цьому об'єкті.

Про це йдеться у відповіді на запит "Української правди" першого заступника гендиректора "Синьогори" Ярослава Томенка.

"Запитувані вами документи містять відомості про технічні елементи та конструктивні особливості режимних об'єктів, системи охорони об'єктів Державної організації "Резиденція Синьогора" для прийому й перебування посадових осіб держави, щодо яких здійснюється державна охорона", - йдеться у відповіді.

Разом із тим у відповіді повідомляється, що з метою створення належних умов для проведення заходів державного значення за участю президента України, вищих посадових осіб держави на 2011 рік заплановано будівництво гостьового будинку.

Реклама:

"Загальна площа об'єкта будівництва і його поверховість визначатиметься проектно-кошторисною документацією з урахуванням державної експертизи проекту", - зазначив Томенко.

"Крім того, у зв'язку з незадовільним технічним станом будівлі головного корпусу з інженерним блоком та внутрішніх інженерних робіт, що експлуатувалися більше 10 років без проведення будь-яких ремонтних робіт, здійснюється їх реконструкція, в тому числі робот із усунення пошкоджень, відновлення належного оздоблення та облаштування головного корпусу, в обсягах, передбачених проектно-кошторисною документацією", - йдеться у відповіді.

Як відомо, 25 липня 2011 року ТОВ "Гарант" отримало ще 21 млн. гривень на продовження ремонту інженерних мереж на території державної резиденції "Синьогора".

2010 року на ремонт були виділені 3 млн. гривень.

Окрім цього з бюджету виділено більше 87 млн. гривень на ремонт головного корпусу резиденції та 17,6 млн. гривень на будівництво гостьового будинку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!