Янукович: всюди є олігархи

Вівторок, 28 червня 2011, 21:02

Президент Віктор Янукович вважає, що олігархи починають втрачати інтерес до політики.    

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалам у своїй резиденції в Межигір'ї, відповідаючи на питання щодо наявності в Україні прірви між різних прошарками населення.

"Ви кажете, що це проблема... Я думаю, що це явище. Воно стосується всіх пострадянських країн, не тільки Україна. Ви згодні з цим? Всі пострадянські країни: десь це більш виразно, а десь менше, але всюди є олігархи", - наголосив президент.

Він зауважив, що на його погляд олігархи поступово відходять від політики.

Реклама:

"Я вперше почув від Ріната Леонідовича, що він серйозно замислюється над тим, чи є сенс і необхідність йти балотуватися на наступних виборах в народні депутати", - розповів Янукович.

Президент уточнив, що на питання "чому", Ахметов сказав: "Каже, я не збираюся йти з партії. Я в партії залишуся, і буду займати таку активну позицію, але що стосується депутатства, я не впевнений в тому, що мені потрібно це. Я не прийняв остаточного рішення. Просто я, каже, вам кажу, що я над цим думаю".

"Я знаю, що зазвичай якщо він говорить, то це не випадково. Ми рідко з ним зустрічаємося, і мені здалося, що це заготовлене було питання", - уточнив Янукович.

Янукович також заявив, що не погрожував Ахметову долею російського олігарха Михайла Ходорковського.

"Звичайно це завжди анекдоти. І я до цього ставлюся з гумором", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!