У Попова вирішили перекроїти столичний бюджет

Середа, 22 червня 2011, 14:23

Кошти спеціального фонду бюджету буде спрямовано на благоустрій пляжів та будівництво каналізаційного колектора.

Такі зміни до бюджету столиці будуть винесені на розгляд депутатів на сесії Київради 23 червня, повідомив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

За його словами, депутатам буде запропоновано збільшити обсяги видатків спеціального фонду бюджету.

Зокрема, пропонується збільшити видатки у спецфонді бюджету за рахунок коштів бюджету розвитку на 15 мільйонів гривень для поповнення статутного фонду КП "Плесо" та за рахунок надходження до цільового фонду коштів пайової участі власників МАФів на 4 млн. гривень.

Реклама:

Кошти спрямують на проведення "Плесом"робіт з благоустрою міських пляжів, придбання необхідної для цього техніки та обладнання.

"Також ми пропонуємо депутатам за рахунок перерозподілу видатків збільшити фінансування капітальних вкладень по бюджету розвитку на 27 мільйонів. 11,6 млн. гривень буде виділено на будівництво Другої нитки каналізаційного колектора, 10 млн. гривень - на будівництво єдиного центру обліку пасажироперевезень (автоматизована система управління оплати проїзду та обліку пасажирів) та ще 5,5 млн. гривень - на будівництво вулиць композитора Мейтуса та вулиці Симоненка у Голосіївському районі", - зазначив Крамаренко.

Крім того, пропонується додатково виділити 8 млн. гривень на утилізацію берилієвих відходів ДНВП "Захід".

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: