Азаров призначив собі заступників

Вівторок, 14 червня 2011, 20:59

Прем'єр-міністр Микола Азаров видав розпорядження, яким визначив, хто буде виконувати повноваження глави уряду в разі його відсутності.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на урядове розпорядження від 9 червня.

Документом пропонується встановити, що у разі відсутності: прем'єр-міністра його повноваження виконує перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі, за відсутності прем'єра, першого віце-прем'єра повноваження глави уряду виконує віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Під час відсутності прем'єра, першого віце-прем'єра і віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства повноваження прем'єра виконує віце-прем'єр - міністр соціальної політики.

Реклама:

У разі відсутності голови уряду, першого віце-прем'єра - міністра економічного розвитку і торгівлі, віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства і віце-прем'єра - міністра соціальної політики повноваження прем'єр-міністра виконує віце-прем'єр - міністр інфраструктури.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!