В офісі Пилипишина іде обшук

П'ятниця, 20 травня 2011, 20:04

В офісі громадської організації "Кияни передусім!", лідером якої є екс-голова Шевченківського району столиці Віктор Пилипишин, проводиться обшук.

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на представників руху.

Наразі політик підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України - перевищення влади або службових повноважень.

Йому інкримінується перевищення службових повноважень при передачі у приватну власність одному з товариств будинків на проспекті Перемоги у столиці загальною площею понад 3220 квадратних метрів, чим завдано збитків громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.

Реклама:

Зокрема, приватній структурі було незаконно передано будівлю діючої вечірньої школи №5, де до останнього часу проводилося навчання.

Голосіївський районний суд Києва виніс постанову про затримання і доставку Пилипишина до суду для розгляду подання про обрання йому запобіжного заходу - взяття під варту.

Однак за вказаними рішеннями суду і слідчого Пилипишин не затримувався, оскільки перебував на лікуванні у клініці "Медіком", а на даний час перебуває в Національному науковому центрі "Інститут кардіології ім. академіка М.Стражеска".

Враховуючи стан здоров'я Пилипишина, слідчий прокуратури 25 квітня обрав йому запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!