Азаров замінив Тігіпка на Клюєва

П'ятниця, 13 травня 2011, 15:21

Кабінет міністрів своїм розпорядженням звільнив віце-прем'єр-міністра, міністра соціальної політики Сергій Тігіпко від обов'язків голови координаційної ради у зв'язках з Організацією економічного співробітництва та розвитку.

Про це йдеться у розпорядженні уряду від 11 травня, передають "Комментарии".

Також даним розпорядженням на посаду Тігіпко був призначений перший віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв.

Іншим розпорядженням Кабміну від 11 травня уряд створив робочу групу з питань удосконалення законодавства щодо створення економічних стимулів для поліпшення умов праці і призначив Тігіпка її головою.

Реклама:

Заступником голови робочої групи призначений перший заступник голови Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні Олексій Мірошниченко.

До складу групи увійшли перший заступник міністра охорони здоров'я Олександр Аніщенко, голова Державної інспекції з питань праці Андрій Черкасов, голова Державної служби гірського нагляду та промислової безпеки Олександр Хохотва.

Крім цього, до складу групи включені директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Юрій Мельников, заступник голови Федерації профспілок Сергій Українець.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: