Тимошенко: газову справу сфальшували

Середа, 11 травня 2011, 12:55

Юлія Тимошенко заявляє, що матеріали, які стали підставою для порушення проти неї кримінальної справи, свідчать про замовний характер політичного переслідування.

"Більшість матеріалів, які знаходяться в справах, які передала прокуратура, є сфальшованими, вони не є реальними", - заявила Тимошенко, повідомляє її сайт.

У свою чергу, захисник екс-прем'єра Сергій Власенко зазначив, що напередодні зміг протягом п'яти годин ознайомитися з частиною матеріалів.

"Ця справа є абсолютно очевидно замовною, і докази цього знаходяться в тих томах, які Генеральна прокуратура надала в суд", - підкреслив він.

Реклама:

За словами захисника, сьогодні під час судового засідання позивач планує звернутися до суду з клопотанням про надання додаткової можливості для ознайомлення з матеріалами справи.

Як відомо, у середу Печерський районний суд міста Києва продовжить розгляд скарги Юлії Тимошенко щодо визнання незаконності постанови Генпрокуратури про порушення кримінальної справи проти екс-прем'єра щодо газових угод 2009 року.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: