"Хліб Інвестбуд" подався у благодійність

Середа, 11 травня 2011, 12:26 -

Компанія "Хліб Інвестбуд" готова зазнавати збитків для виконання соціальних програм.

Про це на прес-конференції у середу заявив глава підприємства Роберт Бровді.

"Якщо ми говоримо про постачання гречки, то це та ситуація, яка викликана виключно необхідністю утримати вартість на цю продукцію в країні, і тому мова про доцільність цих збитків абсолютно виправдана", - зазначив він.

За його словами, доходи ХІБ від експорту зерна дозволяють завозити в Україну імпортну гречку зі збитками для компанії.

Реклама:

"Наша зовнішньоекономічна комерційна діяльність, здійснювана анонсованими 1,5 мільйонами тонн зернових у цьому маркетинговому періоді, створює достатню кількість додаткової вартості", - заявив Бровді.

"Компанія заробляє достатню кількість грошових коштів на рівні із усіма присутніми на ринку гравцями-трейдерами, і може дозволити собі взяти деяку кількість цих коштів для виконання соціальних програм", - підкреслив він.

При цьому гендиректор "Хліб Інвестбуду" так і не відповів на питання журналістів, чи отримає підприємство від держави якісь преференції за здійснення подібної соціальної програми.

"Коли ми ведемо мову про кожний окремо взятий проект за участю "Хліб Інвестбуду", ми припускаємо отримання деякої ефективності для подальшої діяльності нашої компанії", - сказав Бровді.

Як відомо, ХІБ контролюється невідомими бізнесменами. В ії структурі власності переважає приватний капітал: 51% належить ТОВ "Каласар", 49% - державі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: