Торбу з 2 мільйонами вкрали в екс-директора казначейства "Укргазбанку"

Понеділок, 28 березня 2011, 14:16

Чоловіком, у якого 24 березня вкрали 2 мільйони гривень на вулиці просто під банком, виявився екс-директор казначейства "Укргазбанка" Олександр Юкало.

Про це пише газета "Сегодня".

"Дійсно, у нас працював такий співробітник, але два тижні тому звільнився за власним бажанням", - сказала прес-секретар банку Алла Сокіл.

Вона відзначила, що екс-скарбник прийшов у банк із командою, що займалася рекапіталізацієй.

Реклама:

Видання відзначає, що на цю посаду Юкала нібито рекомендував Теймур Багіров, тоді керівник департаменту Мінфіну з рекапіталізації банків.

Багіров підтвердив, що знає Юкала як досвідченого скарбника з гарною репутацією.

За даними видання, екс-скарбник банку стверджує, що 2 мільйони - це його власні  заощадження, які він хотів покласти на депозит в іншому банку.

Міліція підозрює, що між цим пограбуванням і нападом на менеджера "Фокстроту", у якого 15 лютого вихопили кейс із мільйоном доларів, є зв'язок.

"У випадку біля Оперного й у випадку з менеджером "Фокстроту" діяли по одній схемі: хтось знав про те, що людина везе велику суму без будь-якої охорони. Почерк схожий. Ми не виключаємо, що це ті самі особи, але точно встановимо, тільки коли злочинців затримаємо", - сказав заступник начальника прес-служби київської міліції Олександр Радкевич.

Водночас провідний спеціаліст Департаменту карного розшуку МВС Микола Рощин запевняє, що інформація про те, що клієнт збирається зняти велику суму грошей, може просочитися злочинцям тільки через співробітників банків.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!