В UEFA пояснили, що видавати на руки квитки на Євро будуть іноземці

Субота, 5 лютого 2011, 16:56

Для обміну ваучерів на реальні квитки на матчі Євро-2012 Європейський футбольний союз планує залучити одну з провідних світових компаній з дистрибуції.

"Компанія-партнер поки не визначена, але це буде щось на подобі PHL, TNT чи іншої мобільної компанії, що спеціалізується на розповсюдженні", - пояснив менеджер з продажу квитків UEFA Райнер Берак, передає Інформаційний центр "Україна-2012". 
 
За його словами, компанія-партнер розмістить мережу кіосків в масових місцях, близьких до стадіону, в яких відбуватиметься обмін ваучерів на квитки.

У випадку індивідуальних квитків відбуватиметься звичайний обмін.

Для квитків "Разом з командою", вболівальникам у конверті з квитком видаватимуть ваучер на наступну гру з улюбленою командою. 
 
"Якщо команда проходить вище, ви обмінюєте його на квиток вже в іншому місті, де буде проходити матч. Якщо ж ні - вболівальнику будуть компенсовані кошти з боку UEFA", - пояснив Райнер Берак.
 
Нагадаємо, комплект квитків «Разом з командою» на групові матчі передбачає максимальну кількість комплектів квитків в одній заявці - 4. Вболівальник може обрати лише одну команду і не можете замовити комплект квитків з інших категорій - «Разом з командою" на всі матчі турніру, індивідуальні та  «Мій стадіон».  
 
Комплект квитків "Разом з командою" на всі матчі Турніру має також обмеження на максимальну кількість комплектів квитків в одній заявці - 4.

Реклама:

При цьому вболівальники мають право обрати лише одну команду і не можуть претендувати на інший вид квитків. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!