Податкова продовжила термін подання "земельних" декларацій

Четвер, 27 січня 2011, 15:38

Органи Державної податкової служби приймають декларації з податку на землю та орендної плати за землю за старою формою, а термін їх подачі продовжено до 1 лютого.

Про це заявила начальник відділу адміністрування платежів за землекористування та місцевих податків і зборів департаменту податку на прибуток та інших податків і зборів ДПСУ Катерина Гривнак, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"У поточному році всі органи ДПСУ одержали листи, згідно з якими платникам податків дозволено надавати декларації із земельного податку та орендної плати за земельну ділянку державної і комунальної власності за старою формою - до 1 лютого, тобто до граничного терміну подання річної декларації", - сказала вона.

Як пояснила Гривнак, відповідно до Податкового кодексу, суб'єкти, які надсилають декларації поштою, повинні направити їх до органів ДПСУ за 10 днів до граничного терміну їх подання, тобто до 21 січня 2011 року.

Реклама:

У той же час нова форма податкової декларації, затверджена наказом ДМСУ №1015 від 24 грудня 2010 року, була офіційно опублікована лише 24 січня 2011 року.

Крім того, Гривнак зазначила, що терміни сплати податкових зобов'язань не змінилися.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!