Депутати готуються "поставити крапку" в Податковому кодексі

П'ятниця, 19 листопада 2010, 13:24

Уточнення до Податкового кодексу ще відпрацьовуються і, можливо, у п'ятницю Верховна рада встигне їх проголосувати.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Відпрацьовується зараз відповідний документ. Він практично уже узгоджений у комітеті. Ми чекаємо його появи в віддрукованому вигляді в залі. Як тільки він надійде до зали, значить, ми відпрацюємо його. Якщо буде бажання, також в постатейному варіанті і сподіваюся, що сьогодні буде прийнято остаточне рішення", - сказав він.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо можливого вето президента, Єфремов зазначив, що про це можна говорити тільки після проведення аналізу документа фахівцями Адміністрації президента.

Реклама:

"Якщо там будуть якісь норми, які порушують Конституцію, глава держави може внести відповідні правки. Якщо ж таких норм не буде чи не буде якихось речей, які викликають занадто бурхливу реакцію, то, напевно, це може і не бути", - зазначив він.

Як повідомлялося, 18 листопада Верховна рада прийняла в другому читанні і в цілому Податковий кодекс. За це рішення проголосували 269 із 348 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Підприємці висунули президентові ультиматум, в якому погрожують ініціювати проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень президента та Верховної ради, якщо Віктор Янукович не ветує ухвалений 18 листопада Податковий кодекс.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!