УЄФА їде дивитися на українські стадіони

Понеділок, 6 вересня 2010, 17:27

Експертна комісія УЄФА з перевірки стадіонів на чолі з директором департаменту УЄФА Марком Тіммером 6-9 вересня відвідає Україну з черговим інспекційним візитом.

Про це повідомляється в прес-релізі місцевого організаційного комітету (МОК) "Євро 2012 Україна".

Під час візиту фахівці УЄФА та МОК ознайомляться з ходом виконання проектів стадіонів Києва та Львова у рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Експертна комісія проведе зустрічі з проектними командами НСК "Олімпійський" та Львівського стадіону, проаналізує хід виконання будівельних робіт на цих об'єктах, які на сьогодні є об'єктами першочергової уваги УЄФА, повідомляє прес-служба МОК.

Реклама:

За словами директора турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, цей візит пройде напередодні засідання Наглядової ради УЄФА, яке відбудеться 21 вересня 2010 року в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні під головуванням президента УЄФА Мішеля Платіні.

Висновки експертів щодо стадіонів будуть предметом обговорення на засіданні.

"Україна не повинна знижувати темпи зведення інфраструктурних об'єктів загалом, і передусім стадіонів. Дуже важливо, щоб об'єкти були введені в експлуатацію влітку 2011 року, це дозволить провести попереднє тестування спортивних арен", - наголосив він.

Директор турніру також звернув увагу на те, що вже зараз потрібно готувати управлінський склад експлуатаційних команд, проводити підготовку та навчання персоналу.

Цього тижня також відбудеться візит делегації УЄФА на чолі з виконавчим директором з маркетингу і медіа-менеджменту УЄФА Філіпом Марграфом.

Під час візиту фахівці проведуть зустрічі з українськими компаніями, які виявили бажання долучитися до проекту Євро-2012 як національні спонсори.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!