Литвин за скасування проекту Податкового кодексу

Понеділок, 6 вересня 2010, 11:55

Голова Верховної Ради Володимир Литвин виступає за те, щоб парламент прийняв рішення про скасування прийнятого в першому читанні проекту Податкового кодексу.

Про це він сказав на засіданні погоджувальної ради парламенту, повідомляє агентство "Українські новини".

Спікер зазначив, що після винесення проекту кодексу на всенародне обговорення щодо нього надійшло дуже багато пропозицій і поправок.

"Тому я пропоную вам, шановні колеги, підтримати пропозицію й заслухати інформацію Кабінету міністрів про результати обговорень (проекту кодексу), потім прийняти рішення про скасування результатів голосування про прийняття за основу цього проекту, запропонувати уряду, щоб він подав відповідний законопроект", - сказав він.

Реклама:

Литвин вважає, що проект кодексу, який Кабмін внесе на заміну раніше поданого, повинен бути спокійно обговорений у Раді, без поспіху.

Голова комітету Ради з питань податкової й митної політики Сергій Терьохін (фракція Блоку Юлії Тимошенко) підтримав пропозицію Литвина про скасування раніше прийнятого в першому читанні проекту.

Заслуховування Радою інформації Кабміну щодо обговорення проекту Податкового кодексу заплановано на вівторок, 7 вересня.

Як повідомлялося, 17 червня Рада прийняла розроблений Кабміном проект Податкового кодексу (законопроект №6509) у першому читанні, а 8 липня винесла його на всенародне обговорення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!