Мінфін запрошує до обговорення проекту Податкового кодексу

Вівторок, 3 серпня 2010, 10:59

Міністерство фінансів запрошує громадськість до обговорення проекту Податкового кодексу.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Мінфіну.

У міністерстві відзначають, що з огляду на особливий регуляторний вплив Податкового кодексу на громадське ставлення і його значення для кожної людини, Верховна рада прийняла постанову від 15 липня 2010 року "Про всенародне обговорення проекту Податкового кодексу".

"Основна мета заходу - впровадження довіри між урядом і громадськістю, ефективна і тісна співпраця з підприємцями, відпрацювання відкритого і прозорого діалогу в контексті оподаткування", - говориться в повідомленні Мінфіну.

Реклама:

У Міністерстві повідомляють, що першим кроком обговорення стали публікація проекту Податкового кодексу в газеті "Урядовий кур'єр" №141 від 3 серпня 2010 року та розміщення його тексту на офіційному веб-сайті Міністерства фінансів.

З 3 по 20 серпня в регіонах України відбудуться "круглі столи" з обговорення допрацьованого проекту Податкового кодексу.

Крім того, пройдуть громадські обговорення: 6 серпня - у Харкові, 10 серпня - у Києві, 12 серпня - у Львові, 17 серпня - в Донецьку, 20 серпня - в Сімферополі.

За результатами цих заходів будуть зібрані і узагальнені пропозиції громадян до проекту Податкового кодексу.

Міністерство фінансів також запрошує всіх бажаючих до участі в обговоренні проекту Податкового кодексу на Інтернет-форумі Мінфіну, де можна розмістити свої зауваження та пропозиції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!