Ахметов вже підкорює Росію

Четвер, 24 червня 2010, 11:19 -

Оптово-роздрібний канал збуту групи "Метінвест", "Метінвест Євразія", за останні півроку ввів в експлуатацію 16 металобаз в Росії.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

Останнім був введений в експлуатацію новий сервісний металоцентр в Мінеральних Водах.

Також, аналогічні центри вже є в Москві, Бєлгороді, Таганрозі, Воронежі, Волгограді, Новоросійську та Мінеральних Водах.

Реклама:

У прес-релізі наголошується, що, завдяки відкриттю нових металоцентрів, за останні півроку мережа дистрибуції компанії та обсяг щомісячних продажів збільшився вдвічі - до 16 металобаз і 46 тисяч тонн на місяць відповідно.

Загальний обсяг продажів за п'ять місяців поточного року склав 202 тисяч тонн.

Сортамент продукції на складі в Мінеральних Водах включає арматуру, балку, швелер, куточок, лист, катанку виробництва металургійного комбінату "Азовсталь", Єнакієвського металургійного заводу, а також інших металургійних підприємств України і СНД.

Прес-служба зазначила, що вигідне розташування складу в Мінеральних Водах, поряд з центром Північно-Кавказького федерального округу в П'ятигорську на перехресті основних автомагістралей регіону, створює додаткові переваги для клієнтів в регіоні.

Збутова мережа "Метінвесту" в РФ поширюється на Центральний, Південний, Північно-Західний і Північно-Кавказький федеральні округи, а також на найбільші міста - Москву і Санкт-Петербург.

Як відомо, акціонерами "Метінвесту" є донецьке ЗАТ "СКМ" (75%) Ріната Ахметова і група компаній "Смарт-холдинг" (25%) Вадима Новинського, які беруть участь в управлінні групою "Метінвест" на партнерських засадах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: