Україна може втратити два міста для Євро-2012 - УЄФА

Четвер, 8 квітня 2010, 17:55

Якщо якесь із приймаючих міст не підготується вчасно до Євро-2012, змагання можуть бути організовані у чотирьох польських і двох українських містах.

Про це заявив після зустрічі з главою української держави президент Унії європейських футбольних асоціацій Мішель Платіні, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ми завжди можемо організувати Євро-2012 в чотирьох містах у Польщі та в двох в Україні. Це правила, встановлені виконавчим комітетом УЄФА", - відзначив він.

 Платіні вчергове нагадав, що в УЄФА немає плану "Б" щодо України.

"Будемо грати в Україні. Ми вирішили грати в чотирьох містах, але коли якесь місто вилетить, то будемо грати у двох. Це наше рішення", - підкреслив він.

Відповідаючи наскільки він упевнений, що чотири українські міста зможуть підготуватися до чемпіонату, Платіні відзначив, що сподівається на це, але чекає дій і відповідей від уряду на обіцянки, які дав Віктор Янукович.

Футбольний діяч також заявив, що підготовка України до Євро-2012 - питання іміджу держави.

"Весь світ зараз дивиться на Україну. Україна знаходиться на дуже важливому роздоріжжі, від якого залежить її імідж, і це стосується не тільки Євро-2012", - сказав він.

Як відомо, Платіні зустрівся з Януковичем і поставив умову протягом двох місяців показати реальні результати в роботі з підготовки до європейської футбольної першості.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: