Українське пиво поїде до Африки

Четвер, 10 грудня 2009, 16:10

Компанія "Оболонь", яка входить до трійки найбільших виробників пива й напоїв в Україні, розглядає можливість експортних поставок пива в країни Африки.

Про це повідомила прес-служба компанії, передає агентство "Українські новини".

"Раніше "Оболонь" вже мала успішний досвід пробних поставок пива в Африку. Хоча традиційно в країнах Африки спостерігався недостатній рівень споживання пива, "Оболонь" бачить великий потенціал для збільшення присутності брендів компанії на спекотному континенті", - повідомила прес-служба.

У цей час компанія налагоджує співробітництво із громадською організацією "Дім Африки" з метою розширення експортних ринків за рахунок країн африканського континенту надалі.

Реклама:

Прес-служба підкреслила, що зовнішньоекономічна діяльність для "Оболоні" є однією із пріоритетних - в 2008 році компанією на експорт було виготовлено 26,4 млн. дал пива, частка компанії в загальному експорті пива з України становила 75%.

Як повідомлялося, 2008 року "Оболонь" збільшила виробництво пива на 3,85%, або 4,2 млн. дал. до 113,3 млн. дал порівняно з 2007 роком.

До складу ЗАТ "Оболонь", крім Київського пивзаводу, входять регіональні підприємства: Фастівський пивзавод ("Пивоварня Зіберта", Київська область), а також Бершадський пивкомбінат (Вінницька область), Севастопольський пивобезалкогольний комбінат, Ахтирський пивзавод (Сумська область), завод без- і слабоалкогольних напоїв "Красилівське" (Київська область).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: