БЮТ звинувачує "Регіони" у газовому саботажі

Вівторок, 24 листопада 2009, 19:40

Партія регіонів сприяє накопиченню боргів підприємств комунальної теплоенергетики за спожитий природний газ.

Як завила прес-служба БЮТ, це робиться для того, щоб "ускладнити розрахунок України із Російською Федерацією за поставки газу і звинуватити в цьому уряд".

"Про це свідчать дані ДК "Газ України", згідно із якими найбільшими боржниками перед компанією є комунальні підприємства 5 областей: Дніпропетровської, Харківської, Донецької, Запорізької та Луганської", - йдеться у заяві БЮТ.

"Як відомо, Партія регіонів в цих регіонах є не опозицією, а владою. Вона тут має більшість в обласних, міських та районних радах, своїх мерів, а деінде - навіть губернаторів, призначених за узгодженням Януковича та Ющенка", - наголосили у прес-службі.

Реклама:

У повідомленні підкреслюється, що "на Донеччині та Луганщині органи влади та місцевого самоврядування взагалі побудовані на засадах однопартійної системи".

"Невипадково, саме тут склалася найгірша ситуація з розрахунками за газ, гроші за які переказуються людьми через місцеве регіональне керівництву, а потім десь "губляться" і не доходять до ДК "Газ України", - наголосили у БЮТ.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!