Playboy готують до продажу

Понеділок, 16 листопада 2009, 10:46

Playboy Enterprises Inc., яка видає однойменний журнал, веде переговори про продаж свого бізнесу з низкою потенційних покупців.

Серед претендентів називаються Icinox Brand Group (володіє брендами London Fog, Danskin і Joe Boxer), а також колишній топ-менеджер Playboy Джим Гріффітс, який виступає у партнерстві з фондом прямих інвестицій Golden Gate Capital, пише газета Financial Times.

Менеджмент Playboy Enterprises, яка переживає складні часи у зв'язку зі скороченням попиту на послуги друкованої реклами, прагне поліпшити фінансове становище компанії або за рахунок її продажу, або за рахунок зміни позиціонування.

За словами джерела, знайомого з ситуацією, формальний процес продажу компанії ще не розпочато, проте за останні кілька місяців Playboy вела переговори більше ніж з трьома потенційними покупцями.

Реклама:

За даними різних ЗМІ, альянс Гріффітса і Golden Gate Capital пропонує за Playboy 300 млн. доларів. Ця пропозиція, ймовірно, містить у собі припущення, що компанія має борг у розмірі близько 100 млн. доларів.

Ринкова капіталізація Playboy складає близько 100 млн. доларів. Чистий збиток компанії в січні-вересні 2009 року практично подвоївся.

Акції Playboy подорожчали минулого тижня на 60% після появи перших повідомлень про можливий продаж компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!