Moody's знизило рейтинги Укрпромбанку

Вівторок, 10 листопада 2009, 14:16

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service знизило рейтинги зобов'язань Укрпромбанку в національній та іноземній валюті з "Caa2" до "Caa3".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на агентство.

За національною шкалою рейтинги були знижені з "B3.ua" до "Caa3.ua" і поставлені на перегляд для можливого подальшого зниження.

"Ця рейтингова акція слідує за недавнім оголошенням офіційних представників українського уряду, що депозити Укрпромбанку і більшість його кредитів, що обслуговуються, ймовірно, будуть передані контрольованому державою Родовід Банку", - говориться в документі.

Крім того, Moody's Investors Service продовжило перегляд рейтингів банку "Надра", розпочатий для можливого зниження 12 лютого цього року, у зв'язку з невизначеністю майбутнього банку.

"НБУ і уряд України розглядають рішення, що стосуються майбутнього банку. Ці рішення включають можливу рекапіталізацію банку урядом у разі успішної реструктуризації банком свого боргу великим кредиторам та власникам облігацій, але можуть включати також і ліквідацію", - говориться в документі.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!