Укргазбанк отримав органи

Четвер, 3 вересня 2009, 19:10

Сформовано склад правління Укргазбанку.

Про це сказав тимчасовий адміністратор банку Олександр Соколов, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За його словами, до складу правління увійшли перший заступник голови правління Андрій Гриців, заступники голови правління Наталія Гаврилюк, Сергій Москаленко, Станіслав Шлапак, Сергій Мамедов, Сергій Науменко, Олена Дмитрієва та Наталія Ільницька.

Гриців раніше обіймав посаду директора філії банку "Хрещатик", Гаврилюк працювала в Промінвестбанку, Москаленко був радником міністра фінансів України, Шлапак був аналітиком представництва Європейського банку реконструкції і розвитку в Україні, Мамедов, Науменко, Дмитрієва були заступниками голови правління Укргазбанку до його рекапіталізації за участю держави, Ільницька займала посаду головного бухгалтера банку.

Як повідомлялося раніше, головою правління Укргазбанку призначено Олександра Морозова.

Соколов також повідомив, що в четвер відбулося перше засідання оновленої наглядової ради банку.

Він зазначив, що тимчасова адміністрація Укргазбанку виконала свою місію і готова передати повноваження з управління кредитно-фінансовою установою новим органам управління.

"За поданням Міністерства фінансів та наглядової ради банку тимчасовий адміністратор 3 вересня затвердив склад правління. До теперішнього часу сформовані всі органи управління банку, реструктуризовано 75% внутрішніх боргів і 100% зовнішніх боргів банку. Банк працює в нормальному режимі", - зазначив Соколов.

Укргазбанк заснований 1993 року. У результаті рекапіталізації уряд одержує близько 81,58% акцій банку.

Згідно з даними НБУ, за розміром загальних активів на 1 липня 2009 року Укргазбанк займав 17 місце (12,140 млрд. грн.) серед 184 банків, що діяли в країні кредитно-фінансових установ.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: