Найкраща "антикризова програма" уряду – співпраця з МВФ?

П'ятниця, 25 вересня 2009, 15:33

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом є доленосним.

Про це глава уряду повідомила під час Шостої Ялтинської щорічної зустрічі "Бачення майбутнього України: дискусія з прем'єр-міністром України", повідомляє прес-служба Кабміну.

"Я як прем'єр-міністр можу твердо сказати, що я буду робити все для того, щоб така співпраця аж до завершення кризи була дієвою, ефективною, і щоб вона продовжувалася", - наголосила Тимошенко.

Прем'єр-міністр відзначила, що співпраця з МВФ є однією з найдієвіших антикризових програм уряду и: "Якщо б не співпраця уряду з МВФ і, по суті, відпрацювання тих першочергових ефективних антикризових заходів спільно зі світовими експертами, якщо б не вчасно виділені ресурси, якщо б не підтримка Європейського Союзу та інших країн - фундаторів МВФ, я можу вам сказати, що наслідки кризи важко було б передбачити".

Реклама:

Тимошенко подякувала всім країнам, які внесли свої ресурси в МВФ, Місії Міжнародного валютного фонду в Україні, Раді директорів МВФ та всій команді Фонду, яка змогла у важкий кризовий час ефективно, якісно та результативно підтримати Україну.

Прем'єр-міністр також подякувала стратегічним партнерам України - Світовому банку, Європейському банку реконструкції та розвитку та Європейському інвестиційному банку: "Це є наші справжні надійні прогнозовані партнери, які розуміють нас навіть тоді, коли нас важко іноді буває зрозуміти, і які нас підтримують тоді, коли нам ця підтримка найбільше потрібна".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!