"Нафтогаз" призначив радника по реструктуризації боргу

Середа, 2 вересня 2009, 15:59

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" призначила Групу з управління зобов'язаннями банку Credit Suisse ділер-менеджером для здійснення запланованої реструктуризації євробондів на 500 млн. доларів.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

"НАК "Нафтогаз України" призначила Групу з управління зобов'язаннями банку Credit Suisse ділер-менеджером для здійснення запланованої реструктуризації євробондів на суму в 500 млн. доларів, термін виплати за якими - 30 вересня 2009 року, а також з питань врегулювання фінансових зобов'язань щодо двосторонніх", - ідеться у повідомленні.

"НАК "Нафтогаз України" вважає, що за складних економічних умов та структурних труднощів на внутрішньому та зовнішньому ринках газу, перенесення терміну виплати по єврооблігаціям є одним з кроків, які дозволять найкращим чином контролювати фінансову ситуацію у Компанії", - додають у прес-службі.

Реклама:

У "Нафтогазі" зазначають, що призначення Credit Suisse й надалі демонструє прагнення "Нафтогазу України" реструктурувати борг прозоро та у спосіб, прийнятний та справедливий для НАК "Нафтогаз України" і для її інвесторів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!