Уряд просить "борзописців" Ющенка не заважати переговорам з МВФ

Середа, 2 вересня 2009, 14:28

Уряд зберігає оптимізм щодо перспективи отримання 4 траншу від МВФ.

Про це говориться в повідомленні на сайті Кабміну.

"Управління секретаріату КМУ у зв'язках із ЗМІ змушене констатувати чергове безпідставне нагнітання істерії навколо співпраці уряду із Міжнародним валютним фондом", - йдеться в повідомленні.

Секретаріат уряду наголошує, що негативні прогнози щодо співпраці із МВФ, поширені ЗМІ, абсолютно не відповідають дійсності.

Реклама:

"Переговори із технічною місією Міжнародного валютного фонду, яка зараз перебуває в Україні, тривають у штатному конструктивному режимі", - зазначає секретаріат.

В повідомленні підкреслюється, що успішна робота урядової команди з Міжнародним валютним фондом вже дозволила отримати 3 транші в рамках програми stand by.

Крім того, нещодавно МВФ збільшив для України обсяг спеціальних кредитних квот.

"Уряд у жодному разі не відмовляється від виконання взятих на себе зобов'язань і тому з оптимізмом дивиться на майбутні переговори щодо виділення 4 траншу кредиту від МВФ", - говориться в повідомленні.

До того ж, у заяві зазначено: "управління просить "борзопісців" з секретаріату президента припинити практику абсолютно безпідставної критики будь-яких дій уряду, особливо в площині відносин з міжнародними фінансовими організаціями, яку ми спостерігали упродовж усього переговорного процесу щодо програми stand by".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!