"Національний кредит" обіцяє до осені виплатити відсотки за депозитами

Вівторок, 4 серпня 2009, 17:50 -

Банк "Національний кредит" до кінця серпня планує ліквідувати заборгованість за відсотками за депозитами, а зобов'язання банку до 5 тис. гривень будуть обслуговуватися без обмежень.

Про це в повідомляє прес-служба банку з посиланням на тимчасового адміністратора Олену Колос.

Згідно з повідомленням, за всіма своїми зобов'язаннями банк пропонує клієнтам на вибір два варіанти: повернення коштів у розстрочку, або продовження депозитних договорів.

"Ми пропонуємо два рішення - або підписати угоду, згідно з якою сума заборгованості буде повернена у термін від 5 до 12 місяців, або (якщо ідеться про депозитну угоду) продовжити термін вкладу на 1 рік", - говорить Колос

Реклама:

Також банком ведеться робота над відновленням статусу постійного члена в Фонд гарантування вкладів - очікується, що це питання буде вирішено найближчим часом.

Тимчасовий адміністратор банку також відзначила, що прийнята програма фінансового оздоровлення банку буде виконуватися неухильно.

Банком "Національний кредит" на 1 квітня 2009 року володіли: "Промінвестбанк" (34,75%), СК "Вексель" (31,51%) і екс-співвласник ПІБ Павло Матвієнко (11%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: