УЄФА дає Донецьку 40 тисяч євро "на розвиток"

Вівторок, 4 серпня 2009, 17:17

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) виділив Донецьку 40 тис. євро за високу відвідуваність стадіонів уболівальниками під час проведення юнацького Чемпіонату Європи з футболу 2009 року.

Про це заявив мер Донецька Олександр Лук'янченко, повідомляє агентство "Українські новини".

"Ми одержали бонус від УЄФА на суму 40 тис. євро для розвитку дитячого футболу. Кошти були виділені як бонус за активне відвідування стадіонів під час матчів. Також ми забезпечили порядок відповідно до правил УЄФА. Були витримані всі стандарти, які були потрібні", - повідомив мер.

За словами Лук'янченка, була перевірена робота організаторів, волонтерів, а також груп, що займалися розміщенням, зустрічами й проводами учасників і гостей у транспортних терміналах.

Реклама:

"Робота показала, що нічого страшного (в організації заходів такого масштабу) немає. Євро-2009 можна віднести до чергового дуже корисного етапу підготовки міста до Євро-2012", - вважає мер Донецька.

Як відомо, УЄФА вирішив провести фінальну частину чемпіонату Європи серед 19-річних футболістів 2009 року в Україні. Юнацький ЧЄ-2009 проводився на території Донецької області з 29 липня по 2 серпня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!