Банк Жеваго затвердив програму стабілізації

Вівторок, 4 серпня 2009, 15:42 -

Акціонери банку "Фінанси та Кредит" на чергових зборах 3 серпня затвердили програму заходів, які будуть спрямовані на стабілізацію фінансових показників банку та стимулювання антикризових факторів, а також погодили поетапне збільшення капіталу банку.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби банку.

За словами голови правління банку Володимира Хливнюка, з акціонерами було погоджено поетапне збільшення капіталу в серпні-вересні та жовтні-листопаді 2009 року.

Цей крок покликаний "забезпечити достатню адекватність капіталу до кінця року і вийти на рівень 12,5% з урахуванням формування всіх необхідних резервів".

Реклама:

В подальшому банк має намір зосередитися на виконанні зобов'язань перед зовнішніми кредиторами і перед вкладниками, а також стабілізувати кредитний портфель.

Основними акціонерами банку "Фінанси та Кредит" станом на 1 січня 2009 року є АТ "F&C Realty" - 46,67%, ТОВ "Асканія" - 48,88% і НАК "Нафтогаз України" (0,63%).

Банк називають фінансовим центром фінансово-промислової групи "Фінанси та Кредит", до основних власникам якої зараховують відомого українського бізнесмена, народного депутата Костянтина Жеваго.

21 липня з банку "Фінаси та кредит" було виведено куратора НБУ, який працював у банку з квітня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: