Банк "Хрещатик" погасив кредит на 21 мільйон доларів

Середа, 26 серпня 2009, 14:41

Банк "Хрещатик" погасив синдикований кредит у розмірі 21 млн. дол., який установа залучила в серпні 2008 року.

Про це повідомляється в прес-релізі банку.

"Виплата здійснена в термін, обумовлений у договорі про залучення коштів від синдикату закордонних банків", - зазначається в прес-релізі.

Своєчасне погашення зовнішньої позики є підтвердженням високої репутації банку як надійного фінансового партнера, який дотримується розумної і адекватної потребам ринку гнучкої моделі ведення банківського бізнесу, вважає голова правління банку "Хрещатик" Дмитро Гриджук.

"Підсумки діяльності банку за перше півріччя поточного року дають упевненість в подальшому стабільному розвитку, заради чого можливе залучення субординованого боргу та активізація роботи із закордонними партнерами з метою фінансування зовнішньоекономічної діяльності наших клієнтів", - підкреслює банкір.

Банк "Хрещатик" залучив синдикований кредит у розмірі 21 млн. дол. на один рік на умовах LIBOR +3,25% річних.

Організаторами позики виступили Standard Bank PLC (Великобританія) і JSC VTB Bank (Росія), кредиторами - Commerzbank Aktiengesellschaft, AKA Ausfuhrkredit-Gesellschaft mbH (обидва Німеччина), FBN Bank Ltd (Великобританія), Demir-Halk Bank NV (Нідерланди), Bre Bank SA (Польща).

Згідно з даними Нацбанку, на 1 липня 2008 року за розміром загальних активів банк "Хрещатик" займав 31 місце (5,425 млрд. грн.) серед 184 банків, що діяли в країні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!