Тимошенко говорила з Байденом про гроші МВФ

Середа, 22 липня 2009, 15:26

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко під час своєї зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом обговорювала питання співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Про це Тимошенко повідомила у середу на брифінгу.

"Я абсолютно задоволена зустріччю. Це була дуже важлива і корисна зустріч", - запевнила вона, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми обговорили в першу чергу ефективність співпраці з Міжнародним валютним фондом. У цей дуже складний кризовий час МВФ разом з Україною створив антикризову програму і забезпечив систему фінансових балансів України. Саме тому ми обговорювали як далі продовжуватиметься це співробітництво і як зробити так, аби воно дійсно сприяло реформуванню всіх сфер життя в Україні", - сказала Тимошенко.

Реклама:

Прем`єр також повідомила, що під час зустрічі оговорювалися питання співпраці в енергетичній сфері, можливість застосування альтернативного ядерного палива,

функціонування газового ринку і модернізації газотранспортної системи.

"Ми також обговорили питання ОPIC, яке пов`язане зі створенням системи страхування ризиків малих і середніх підприємців, які з США заходять в Україну і можуть мати застраховані свої ризики", сказала вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!