"Макіїввугіллю" повернули трафік

Середа, 22 липня 2009, 09:10

Компанія "Макіївпромтранс" відновила перевезення вугілля з шахт ДП "Макіїввугілля", незважаючи на те, що вугільна компанія не розплачується з перевізником.

Про це пише газета "Дело" з посиланням на генерального директора "Макіївпромтранса" Володимира Дачковського.

Видання нагадує, що 11 липня ці перевезення були припинені у зв'язку зі скандалом навколо наказу Міністерства вугільної промисловості про приєднання цілісного майнового комплексу "Макіївпогрузтранса", орендованого "Макіївпромтрансом" у Фонду держмайна, до ДП "Макіїввугілля".

"Ми вирішили піти на поступки і відновили перевезення, не дивлячись на те, що" Макіїввугілля "не оплачує поточні перевезення і до сих пір не підписав договір про транспортному обслуговуванні", - пояснює свою позицію Дачковський.

Реклама:

Крім того, до цього часу не вирішено, яким саме чином буде погашатися борг у 60 млн. гривень, який існував раніше.

Але поки що компанія не збирається знову припиняти навантаження. "За рахунок того, що інші наші клієнти справно платять, ми змушені на шкоду трудовому колективу кредитувати шахти" Макіїввугілля", - говорить Дачковський.

У загальному обсязі перевезень - 8,5 млн. тонн на кілометр за місяць, що здійснюються "Макіївпромтрансом", за інформацією компанії, продукція "Макіїввугілля" займає 20%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: