Янукович не вірить у перевиконання надходжень до держбюджету

Вівторок, 14 липня 2009, 14:53

Голова фракції Партії регіонів у Верховній раді Віктор Янукович називає брехливими заяви прем'єр-міністра Юлії Тимошенко про перевиконання надходжень до державного бюджету.

Про це він сказав, спілкуючись зі співробітниками підприємства "Дніпропетровський науково-виробничий комплекс "Електровозобудування" у Дніпропетровську, повідомляє агентство "Українські новини".

"Багато чого сьогодні не хочеться називати поганими словами, але ця брехня, яку ми чуємо, що сьогодні перевиконується бюджет, що сьогодні в нас все добре. Насправді, щойно ми одержимо доступ до інформації, ми з вами одразу побачимо, що Україна, я вибачаюся, з одним голим місцем - самі знаєте, з яким", - сказав лідер ПР.

Він підкреслив, що в його команди є конкретний план заходів щодо відновлення темпів зростання економіки.

Реклама:

"Є план певний, конкретний, як це зробити. Я не хочу зараз його оприлюднювати з однієї простої причини: щоб наші опоненти не зробили з цього глузування. Ми знаємо їх занадто добре", - сказав він.

За словами Януковича, щойно відбудуться президентські вибори, його команда вийде до народу з відповідним планом з подолання економічної кризи й відновлення економіки країни.

Як відомо, Секретаріат президента вважає необ'єктивною інформацію Кабінету міністрів про виконання державного бюджету.

За даними Секретаріату, уряд коригує план надходжень до держбюджету, практикує збір податків наперед, а також використовує ресурси, призначені для відшкодування ПДВ.

Державна податкова адміністрація заявляє про виконання плану за платежами у загальний фонд держбюджету на 101,9% у січні-квітні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!