Ющенко незадоволений фінансуванням та підготовкою програм до Євро-2012

Понеділок, 13 липня 2009, 16:52

Президент Віктор Ющенко незадоволений обсягом фінансування програм і підготовкою до Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Про це він сказав в ході наради з питань готовності інфраструктури до проведення "Євро-2012" у понеділок в Києві, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Як повідомила прес-секретар президента України Ірина Ванникова, на брифінгу в понеділок на нараді зазначалося, що за півроку профінансовано лише 5% коштів, необхідних для будівництва об'єктів.

За її словами, президент закликав учасників наради знайти, яким чином вирішити дану проблему.

Реклама:

Ванникова зазначила, що Національний банк України і Міністерство фінансів повинні знайти фінансові ресурси, які б стовідсотково забезпечували фінансування робіт із дорожнього будівництва та спортивної інфраструктури в рамках проекту підготовки до Євро-2012.

"Президент підкреслив, що це джерела, які не повинні принести дестабілізацію ні на фінансовому ринку України, ні на ціну, ні на курс гривні", - повідомила прес-секретар голови держави.

Ванникова також зазначила, що президент висловився за перегляд програм підготовки спортивної інфраструктури та доріг в містах, що приймають чемпіонат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!