Ющенко незадоволений міським транспортом для Євро

Вівторок, 23 червня 2009, 15:13 -

Президент Віктор Ющенко позитивно оцінює те, що уряд відгукнувся на президентський заклик та прийняв уточнену Державну цільову програму, яка передбачає фінансування із Стабілізаційного фонду та спеціального фонду держбюджету в сумі, що перевищує 8 млрд. гривень.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Прийняття уточненої державної програми - результат зустрічі голови держави з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, а також постійного контролю з боку Віктора Ющенка за роботою як центральної, так і місцевої влади, що безпосередньо відповідальні за Євро-2012, наголосила прес-служба.

Президент зазначив, що і надалі триматиме під контролем підготовку України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Реклама:

Серйозне занепокоєння в Ющенка викликає підготовка до Євро-2012 автомобільного сполучення та міського транспорту.

Голова держави переконаний, що період до грудня цього року стане випробуванням для кожного з міст, що претендує на право проведення матчів турніру.

Ющенко закликає мерів міст і губернаторів областей активізувати діяльність та докласти усіх зусиль, аби довести, що міста готові прийняти Євро-2012.

Президент оптимістично дивиться на перспективи реалізації проекту проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, який для України став гарною нагодою провести модернізацію відповідної інфраструктури та хорошим приводом порозумітися на знаковій для нації події всередині політичної центральної та місцевої еліти.

Він підкреслив, що в УЄФА не повинно виникати жодних сумнівів у спроможності усіх 4 міст України забезпечити проведення матчів турніру та фінального матчу Євро-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: