Україна з Росією обговорять ситуацію з трубопроводами

Четвер, 11 червня 2009, 15:07

Безпека експлуатації газотранспортної системи України неможлива без гармонізації її технологічно-експлуатаційної документації українською та російською сторонами.

Про це заявили голова Держгірпромнагляду України Сергій Сторчак і голова Ростехнагляду Микола Кутьїн під час зустрічі в Києві, повідомляє прес-служба державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду.

Керівник Ростехнагляду запросив представників Держгірпромнагляду відвідати в липні-серпні Москву для обговорення питань безпеки та надійності експлуатації транскордонних трубопроводів і безперебійних постачань вуглеводневої сировини магістральними трубопроводами.

Запрошення було прийнято українською стороною.

Реклама:

Для проведення переговорів в Москві на основі угоди про співробітництво в галузі забезпечення промислової безпеки на небезпечних виробничих об'єктах від 28 вересня 2001 року заплановано розглянути такі питання:

- правові основи державного нагляду та контролю в сфері промислової безпеки об'єктів магістрального трубопровідного транспорту в Україні та Росії;

- взаємодія в контрольно-наглядовій діяльності та гармонізація вимог промислової безпеки. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!