Тимошенко хоче винести казино за місто

Четвер, 7 травня 2009, 15:47

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що на розгляд Верховної Ради 12 травня буде винесено законопроект про перенесення ігорного бізнесу за територію міст.

Про це вона заявила на брифінгу в Дніпропетровську в четвер після засідання урядової комісії з розслідування причин пожежі в житловому будинку в Дніпропетровську, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Я хочу повідомити вам, що ми розглянемо дане питання (про перенесення ігорного бізнесу за територію міст) на сьогоднішньому позачерговому засіданні Кабінету міністрів... я думаю, що у вівторок, 12 травня, Верховна Рада прийме даний законопроект у цілому", - сказала прем'єр.

Вона також заявила про намір обговорити з президентом Віктором Ющенком можливість оголошення дня жалоби в Україні в зв'язку з трагедією в Дніпропетровську.

Реклама:

"Ми поговоримо на цю тему з президентом, тому що саме він приймає рішення про оголошення дня жалоби, і тоді будемо приймати відповідне рішення", - сказала вона.

У той же час глава Дніпропетровської обласної держадміністрації Віктор Бондар заявив, що "на місцевому рівні ми не бачимо юридичних підстав для оголошення дня жалоби".

Разом з тим він висловив готовність місцевої влади "зробити все можливе з моральної і духовної точки зору" для надання допомоги родинам загиблих, а також потерпілим у результаті пожежі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!