Тимошенко зібралася у Львів розбиратися з ЛАЗом

Понеділок, 13 квітня 2009, 19:18

На 23 квітня заплановано приїзд прем‘єр-міністра Юлії Тимошенко до Львова, яка має намір особисто з‘ясувати ситуацію із виплатою працівникам ТОВ "Львівські автобусні заводи" заборгованостей із заробітної плати.

Про це повідомив народний депутат від БЮТ Іван Денькович, передає агентство "УНІАН".

Він уточнив, що на даний час програма робочої поїздки прем'єр-міністра на Львівщину уточнюються, однак, за його даними, "під час приїзду Тимошенко особисто має намір розібратися з ситуацією на "ЛАЗі", адже у Львові продовжуються акції протесту трудового колективу "ЛАЗу", якому до цього часу не виплатили борги із зарплати, попри неодноразові обіцянки власника підприємства".

Як повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації, в ході робочої поїздки глави уряду на Львівщину також планується підписати угоду про співпрацю між Кабміном та Львівською ОДА.

Реклама:

Як відомо, 26 березня прокуратура Львова порушила кримінальну справу відносно директора "ЛАЗу" за умисну невиплату заробітної плати працівникам заводу та за умисне ухилення від сплачування страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.

У той же день було затримано директора "ЛАЗу" Сергія Челяпіна.
 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: