До податківців приїхав МВФ

Понеділок, 13 квітня 2009, 16:50

У понеділок заступник голови Державної податкової адміністрації України (ДПА) Сергій Лєкарь і керівники департаментів ДПА провели зустріч з місією Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Як повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ", під час зустрічі йшлося про стан надходжень податків і зборів до Державного бюджету України, заходи щодо посилення податкової дисципліни та плани поліпшення адміністрування податків, аналізувалися проблеми, що виникають при сплаті податків.

Представники місії МВФ цікавилися критеріями визначення великих платників податків, спрощеної системи оподаткування, аудитом, обробкою податкових декларацій і станом модернізації податкової служби.

"За останні півтора року ДПАУ здійснила ряд кардинальних заходів щодо поліпшення адміністрування податків. Підвищення податкової культури серед населення, кадрового потенціалу збирачів податків, робота з тими, хто ухиляється від сплати податків, вже дає позитивні результати", - сказав Сергій Лєкарь.

Реклама:

"Незважаючи на те економічні труднощі, які переживає країна, надходження податків і зборів залишаються стабільними. Так, державна податкова служба забезпечила виконання і перевиконання планових показників у І кварталі 2009 року", - наголосив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: