У Тимошенко не готові оприлюднювати антикризову програму

Понеділок, 13 квітня 2009, 12:19

Уряд звертається до всіх фракцій з проханням не розглядати у вівторок на пленарному засіданні Верховної ради проект антикризової програми.

Про це заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко на засіданні Погоджувальної ради парламенту, повідомляє агентство "УНІАН".

Він зазначив, що в даний час ця програма, яка знаходиться в парламенті з грудня 2008 року, розглянута тільки дев'ятьма парламентськими комітетами з 27.

"Ми б хотіли, щоб був об'єднуючий документ", - наголосив Кириленко.

Реклама:

За його словами, уряд та фракції коаліції ознайомилися з пропозиціями фракції Партії регіонів щодо подолання кризи в Україні, й "вони можуть бути враховані".

Кириленко наголосив, що керівництво уряду пропонує зустрітися з представниками всіх фракцій, в тому числі Партії регіонів, і обговорити пропозиції до програми, щоб виробити узгоджений документ.

За його словами, необхідно перенести затвердження антикризової програми уряду "на декілька днів чи, можливо, декілька тижнів".

Водночас він зауважив, що замість проекту програми у вівторок парламент може розглянути 10 антикризових законопроектів.

За словами лідера фракції Партії регіонів Віктора Януковича, його фракція згодна перенести розгляд проекту антикризової програми уряду з вівторка на пізніший термін.

За його словами, з боку коаліції та уряду це звучить "як самокритика" і визнання того, що антикризова програма уряду, яка була подана до ВР у грудні 2008 року, вже застаріла.

За словами Януковича, Партія регіонів "готова брати участь у розробці цієї програми".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!